Hyväntekeväisyys

Antaessaan saa, siksi haluamme antaa osan käsitöiden hinnasta suoraan hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteiksi voit valita seuraavista: Sley, OPKO ja Äimä Ry. Alla lahjoituskohteista tarkemmin tietoa.

Sley | Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys

Sley, eli Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys on 1873 perustettu yhdistys joka toimii evankelisen herätysliikkeen keskusjärjestönä. Sleyn päätehtävänä on luottaen Jumalan armoon ja apuun, levittää Kristuksen evankeliumia, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja näin edistää ihmisten turvautumista Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan. Sley tekee lähetystyötä Suomessa ja ulkomailla. Suomessa Sley järjestää jumalanpalveluksia ja tapahtumia yhdessä Suomen Evankelisluterilaisen kirkon kanssa. Tunnetuimpia Sleyn järjestämiä tapahtumia ovat vuosittaiset valtakunnalliset Evankeliumijuhlat ja Maata Näkyvissä -festarit. Ulkomailla Sleyllä on lähettejä Etelä-Sudanissa, Japanissa, Keniassa, Sambiassa, Venäjällä ja Virossa. Sen lisäksi lähetystyötä tehdään myös Etelä-Koreassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa ja Myanmarissa.

Lisätietoa osoitteesta www.sley.fi.

OPKO | Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys

opko logoOPKO, eli Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys on vuonna 1964 perustettu yhdistys jonka päätehtävänä on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan. OPKO järjestää opiskelijatoimintaa 10 kaupungissa ja toimintaa kouluikäisille ympäri maata leirien, nuorteniltojen ja kouluvierailuiden muodossa. OPKO kuuluu maailmanlaajuiseen kristilliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin, joka toimii 150:ssä maassa.

Lisätietoja osoitteesta www.opko.fi.

Äimä Ry | Äidit irti synnytysmasennuksesta Ry

Äimä-ry logo

Äimä Ry, eli Äidit irti synnytysmasennuksesta ry on vuonna 1998 perustettu vertaistukiyhdistys, joka tukee synnytysmasennukseen ja lapsivuodepsykoosiin sairastuneita äitejä ja heidän läheisiään sekä tiedottaa sairaudesta. ÄIMÄ ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. ÄIMÄ ry alkoi pienestä ja on kasvanut aktiiviseksi yhdistykseksi, jolla on nykyisin noin 30 koulutettua vapaaehtoistoimijaa eli vertaistukiäitiä. Toimintaa on ympäri Suomen. Äimä ry toimii järjestämällä mm. vertaistuki-iltoja masennuksesta kärsiville äideille, viikonloppuja koko perheelle sekä luentotilaisuuksia ammattilaisille. Äimä ry:n päätavoitteena on saada synnytyksen jälkeinen masennus ja lapsivuodepsykoosi tunnetuksi niin ammattilaisten kun äitienkin keskuudessa, jotta sairaudet voitaisiin tunnistaa ajoissa ja niihin saisi asianmukaista hoitoa koko Suomessa.

Lisätietoa osoitteesta www.aima.fi.