Kirjapöytä tilaisuuteesi

Kirjapöytä tapahtumaasi

Järjestätkö tapahtumaa, johon etsit oheistoimintaa tai lisää kiinnostavia myyntipisteitä? Mariannan Kirjan kirjapöytä tapahtumassa kuin tapahtumassa on tervetullut lisä. Näin kirjapöytä on lähellä ihmisiä. Uusiin kirjoihin tutustuminen sekä hyvän lukemisen ostaminen on helppoa.

Jos haluat kirjapöydän tapahtumaasi, ota yhteyttä!

Kirjakutsut kotiisi

Haluaisitko järjestää kotonasi vähän erilaiset kutsut hyvien kristillisten kirjojen ja käsityötuotteiden parissa? Mariannan kirjakutsut alkavat tuote-esittelyllä, jonka jälkeen voi tehdä tilauksia tai ostoksia ilman ostopakkoa. Esiteltävistä kirjoista ja käsitöistä löytyy kaikenikäisille jotakin.

Halutessasi voit rajata kutsujen teemaa koskemaan joko pelkkiä kirjoja tai pelkkiä käsitöitä mielenkiintosi mukaan. Illan emäntä/isäntä saa vaivan palkaksi 20 euron alennuksen tuotteisiini. Satakunnan alueelle tulen ilmaiseksi. Satakunnan ulkopuolellekin minua voi kysellä, mutta sitten veloitan matkakorvauksen tulostani.

Mitä kutsujen järjestäminen vaatii? Aikaa ja halua kutsua ystäviä kotiisi.  Lisäksi voit halutessasi järjestää jotain tarjottavaa. Olen iloinen pienestä pöytätasosta, mutta välttämätön se ei ole.

Jos nyt innostuit niin ota yhteyttä ja varataan aika kutsuille!

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt