Mariannan Kirja

Kirjakauppa lähellä sinua

Marianna PereMariannan Kirja on Kokemäellä sijaitseva yhden naisen yritys, joka myy kristillisiä kirjoja, levyjä ja kortteja, valmistaa ja myy käsitöitä tilauksesta lähetystyön hyväksi. Marianna Pere  perusti yrityksen elokuussa 2013. Marianna toimii myös lehtiasianaisena Sleyn lehdille. Mariannan Kirjalla ei ole varsinaisia toimitiloja, mutta asiakkaita otetaan vastaan Mariannan kotona, jossa sijaitsee myös varasto. Kristillisiä kirjoja Mariannan Kirja myy verkkokaupan lisäksi seurakuntien ja yksityisten henkilöiden järjestämissä tilaisuuksissa sekä Mariannan Kirjan omilla kirja- ja käsityökutsuilla. Seurakunnilla on lisäksi mahdollisuus tilata kirjoja ja lehtiä alennettuun hintaan Mariannan Kirjan kautta.

Yrittäjä Marianna Pere

Yrittäjä Marianna Pere on koulutukseltaan taloushallinnon merkonomi ja ylioppilas. Käsitöiden tekemisen hän on oppinut niitä runsaasti tekemällä. Marianna on myös Sleyn OTO-työntekijä (oman toimen ohella = OTO) ja näin ollen valmis kirjojen myymisen lisäksi myös pitämään puheita eri tilaisuuksissa. Yrittäjänä Marianna toimii oman yrityksensä lisäksi Mariannan Tili Oy:ssä ja SP Vaaraton Oy:ssä.

Käsitöitä ja hyväntekeväisyyttä

Marianna valmistaa villasukkia, lapasia, pipoja ja muita neulottuja ja virkattuja käsitöitä tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Osa käsitöiden hinnasta tilitetään edelleen lähetystyön tukemiseen Sleyn kautta, OPKO:n työn tukemiseen tai vertaistukityöhön Äimä ry:n kautta. Asiakas saa itse valita, mitä kohdetta ostoksellaan tukee. Hyväntekeväisyyteen menevä osuus hinnasta määräytyy tuotekohtaisesti. Tutustu lisää lahjoituskohteisiin tästä!

Lehdet

Mariannan kautta voit myös tilata Sleyn lehtiä: Sanansaattajaa, Nuottaa ja Vinkkiä. Myynnissä on lisäksi Sleyn teemalehtiä Talvikukkia, Kevätkukkia ja Joululyhdettä sesongin mukaan.