Lehdet

Marianna toimii Sleyn lehtiasianaisena ja hänen kauttaan voi kirjapöydän yhteydessä tilata Sleyn lehtiä Sanansaattajaa, Nuottaa ja Vinkkiä sekä ostaa suoraan Sleyn teemalehtiä: Talvikukkia, Kevätkukkia ja Joululyhdettä sesongin mukaan.

Lehtien tilaaminen onnistuu helposti myös netissä täyttämällä tilauslomake Sleyn-sivuilla. Tutustu ja tilaa itsellesi tai lapsellesi laadukasta lukemista!

Sanansaattaja

Sanansaattaja on Suomen vanhin, viikoittain ilmestyvä kristillinen sanomalehti. Ensimmäinen numero ilmestyi tammikuussa jo vuonna 1876. Lehti on luterilaisen kirkkomme piirissä toimivan Sleyn lehti, evankelinen kansanlehti.

Luterilaisen uskon perusteitten välittäminen, lähetystyö ja kristillistä elämäntapaa etsivän ihmisen tukeminen ovat lehden tehtäviä. Lehti tahtoo kertoa siitä, miten Jumala toimii tänä päivänä ihmisten elämässä. Sanansaattaja on yhdysside kirkon evankelisen liikkeen ihmisten ja lähetysväen keskuudessa.

Tilaa Sanansaattaja-lehti tästä!

Nuotta

Nuotta lehti

Nuotta on media, jonka nuoret tekevät itse. Nuotta-lehti on Suomen vanhin ja suurin kristillinen nuortenlehti. Sen tekevät nuoret nuorille. Lehti seisoo tukevasti toinen jalka ikuisuudessa ja toinen jalka nykyisyydessä. Se ottaa kantaa nuorten maailman tärkeimpiin teemoihin, seuraa gospelkenttää ja opettaa Raamattua.

Tilaa Nuotta-lehti tästä!

 

 

Vinkki

Vinkki-lehti

VINKKI on kristillinen lastenlehti, joka sopii erityisesti 6 – 12 -vuotiaille. Lehti sisältää kaikenlaista puuhaa askartelusta raamatunkertomuksiin! Lehdestä löytyvät luontosivut, raamattukerhon tehtävät, lasten kertomukset ja oppimisen välineet. Haluaisitko välittää lapsellesi kristillistä sanomaa leikin muodossa?

Tilaa Vinkki-lehti tästä!